Översiktsbild

För en översiktstbild av anläggningen klicka här »

Öppettider 2014

Reception, butik & pooler samt restaurang är stängda för säsongen. Kontoret är dock bemannat de flesta vardagar 9-16 för in- och utcheckning och andra ärenden.

Väder

klart.se

Camping vid Kalmarsund

Campingen på Kolbodabaden Turist och Konferens är en trivsam familjecamping (åldersgräns 20 år) som är öppen året runt. Campingen har sammanlagt ca 100 platser, alla med el. Campingen som ligger i Kalmar kommun är belägen ett stenkast från Kalmarsund.

Det är nära till servicebyggnaderna med toaletter, duschar, bastu och tvättstuga (5-kronor krävs till duscharna). Det är även nära till kök och diskrum. Intill köket ligger även ett skötrum för våra yngsta gäster. I tvättstugan finns både tvättmaskin och torktumlare samt strykutrustning (10 kr x 2 per tvätt eller torktumling). Tvättid bokar du på bokningslistan på väggen. Latrintömning för både fast och mobil tank finns.

Incheckning sker från kl 15. Utcheckning ska ske senast kl 15 avresedagen. I annat fall debiteras en ny dygnsavgift.

Campingen är lugn och trivsam med gott om grönytor för barn att springa runt på. Det är handikappvänligt och lätt att hitta.

Framåt kvällningen kanske det passar med en runda minigolf eller en stilla promenad i det natursköna området. Då kan man passa på att ta ett kvällsdopp i havet, ca 10-15 minuters promenad från campingen.