Kontakta oss

Telefon: 0480 - 370 01

Mobiltelefon: 0730 - 63 70 01

Fax: 0480 - 370 73

E-mail: info@kolbodabaden.se

Adress: 

Kolbodabaden Turist och Konferens

Kolbodagatan 91 

388 96 LJUNGBYHOLM

Väder

klart.se

Konferensanläggning

Vi kan ordna konferenser med bra lokaler, rymligt boende med hotellstandard och en välkomponerad meny samt en mängd aktiviteter. Hos oss är god service och ett personligt bemötande en självklarhet!

Teambuilding
Som aktivitet kan vi bland annat erbjuda vår teambuildingbana, en verkligt bra möjlighet att på ett både roligt och effektivt sätt stärka och förbättra en grupps samhörighet och samarbetsförmåga. Den passar både för de som är nya som grupp, t ex nya arbetslag, eller grupper som jobbat ihop ett tag men behöver en ny injektion av energi.

Våra duktiga instruktörer tar er runt på banan som består av olika samarbets- och tillitsövningar och anpassar nivå utefter grupp.

Andra aktiviteter
Här finns även möjlighet till en kanottur, lättsammare aktiviteter såsom minigolf, fotbollsgolf med mera. Vi kan även erbjuda vinprovning och karaoke eller en trubadur som kvällsunderhållning.

Restaurang
Vår restaurang har fullständiga rättigheter och kan erbjuda allt ifrån bufféer av olika slag till välkomponerade 3-rättersmenyer. I vår bar kan man beställa såväl en kall öl, som ett glas vin eller en god drink.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra konferensmöjligheter och sätter ihop ett program som passar just er.

no images were found