Kontakta oss

Telefon: 0480 - 370 01

Mobiltelefon: 0730 - 63 70 01

Fax: 0480 - 370 73

E-mail: info@kolbodabaden.se

Adress: 

Kolbodabaden Turist och Konferens

Kolbodagatan 91 

388 96 LJUNGBYHOLM

Väder

klart.se

Läger

Idrottsläger, konfirmationsläger, skolläger, ja alla typer av läger

Kolbodabaden Turist- och konferensanläggning är ett mycket bra alternativ för olika typer av läger. Vi kan erbjuda både trivsamt boende, vällagad mat, stora grönytor och fina omgivningar.

Fotbollsläger 
En mängd olika fotbollslag, både tjejer och killar, juniorer som seniorer, från olika divisioner har genom åren förlagt sina läger här, ex.vis Göteborgs FF, Medelpads FF, Vasalund/Essinge, Lunds BK, och Smålands FF. Vi kan erbjuda bra och tidiga gräsplaner i direkt anslutning till boendet samt på endast 5 min promenadavstånd. På samma avstånd finns även Loverslund BKs fina gräsplaner att tillgå vid behov. Efter en normalvinter är våra planer spelklara redan sista helgen i mars (!)

Här finns även stora grönytor i övrigt, fina omgivningar för löpträning, aktiviteter såsom fotbollsgolf, teambuildingbana och kanoter. Sommartid finns även pooler, beachvolley och minigolf att tillgå. Önskas matchmotstånd så ordnar vi självklart även det.

Andra idrottsläger
Kolbodabaden lämpar sig även bra för andra typer av idrottsläger, bl a har Kalmar Budoklubb, Kalmar simsällskap, IFK Karlskrona (handboll) och andra valt att lägga sina läger här.

Skolläger
Även många skolor väljer att komma hit på läger för en avrundning på terminen eller vid uppstart för att lära känna varandra bättre. Här finns gott om ytor att röra sig på och aktiviteter att ta del av – ett jättefint minne att få med sig från skoltiden eller ett bra sätt att snabbt få ihop en ny klass.

Konfirmationsläger
Också konfirmationsgrupper kommer regelbundet hit på läger. Vi har flera konferenslokaler att erbjuda för både mindre arbets- och studiegrupper och för större samlingar.

Önskar ni få en offert så kontakta oss på tfn 0480-370 01, mobil 0730-63 70 01 eller e-post: info@kolbodabaden.se.

Några fotbollskommentarer från 2011:
”Perfekt boende och närheten till fina planer gör läger jättebra i Kolboda” (SmFF)
”Tack för ett bra arrangemang. Allt var kanon!” (Kalmar FF PA)
”Kolboda är årets höjdpunkt där vi får tillfälle till bra träning och teambuilding”
”Perfekt upplägg med mat, träning och matcher. Närhet till planer är ett stort plus!”