Kontakta oss

Telefon: 0480 - 370 01

Mobiltelefon: 0730 - 63 70 01

Fax: 0480 - 370 73

E-mail: info@kolbodabaden.se

Adress: 

Kolbodabaden Turist och Konferens

Kolbodagatan 91 

388 96 LJUNGBYHOLM

Väder

klart.se

Semesterlägenheter

Alla våra semesterlägenheter är i markplan, med nära till allt på anläggningen. Storleken varierar från 20-45 kvadratmeter så man kan bo riktigt rymligt om man vill. Alla har ett set med utemöbler att placera utanför, för vad smakar väl bättre än t ex en god frukost ackompanjerad av fågelkvitter och solsken!

De flesta lägenheter är utrustade med både dusch & toalett, köksdel och TV men det finns också några utan detta.

Bra att veta

Du har tillgång till lägenheterna från kl 15. Sänglinne tar man med sig eller hyr hos oss för en kostnad på 85 kr. Sovsäck är ej tillåtet. Ni checkar in i receptionen där ni får er nyckel, information samt en diskbalja med städmaterial.

Utcheckningen ska ske senast kl 12 avresedagen och då ska lägenheten vara städad. I annat fall debiteras en städavgift. Rökning är absolut förbjuden i lägenheterna. Har du småbarn finns det resesäng, barnstol, potta och barnpall att låna helt gratis men dessa behöver bokas i förväg eftersom antalet är begränsat.

Kolbodabaden Turist & Konferens är öppen året runt, dock med begränsad service under lågsäsong. Under perioden 1/10-31/3 är det bara lägenhet typ 1 som är öppen för bokning.

Nedanstående alternativ är vad vi har att välja bland.

Semesterlägenhet typ 1

no images were found

En lägenhet på 45 kvadratmeter med plats för upp till 6 personer bestående av två sovrum, stort allrum med köksdel samt dusch och toalett. Sovrummen innehåller två enkelsängar.

Allrummet består av ett trinettkök med basutrustning, två kokplattor, kylskåp med frysfack, vattenkokare och kaffebryggare, matplats, TV samt soffhörna med bäddsoffa.

Semesterlägenhet typ 2

no images were found

En lägenhet på 20 kvadratmeter med 4 bäddar. 1 rum med 2 våningssängar, matplats & TV, kokvrå med basutrustat trinettkök, 2 kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare och litet kylskåp med frysfack, badrum med dusch och toalett samt uteplats.

Semesterlägenhet typ 3

no images were found

En lägenhet på 20 kvadratmeter med 4 bäddar. 1 rum med 1 våningssäng, matplats & TV, 1 sovalkov med 1 våningssäng, badrum m dusch & toalett samt uteplats. Kök finns ej men kylskåp med frysfack och vattenkokare & kaffebryggare. Campingkök kan nyttjas för matlagning (ca 150 m från lägenheten).

 

För en översiktstbild av anläggningen, klicka här »

Du behöver Acrobat Reader för att se kartan. Om du inte har det installerat, hämtar du det gratis här »