Kontakta oss

Telefon: 0480 - 370 01

Mobiltelefon: 0730 - 63 70 01

Fax: 0480 - 370 73

E-mail: info@kolbodabaden.se

Adress: 

Kolbodabaden Turist och Konferens

Kolbodagatan 91 

388 96 LJUNGBYHOLM

Väder

klart.se

Teambuilding, pooler, kanotning och mycket mer

Teambuildingbana
Vår teambuildingbana är en verkligt bra möjlighet att på ett både rolig och effektivt sätt stärka och förbättra en grupps samhörighet och samarbetsförmåga. Den passar både för de som är nya som grupp, t ex nya arbetslag eller nya skolklasser, eller grupper som jobbat ihop ett tag men behöver en ny injektion av energi.

Banan fungerar också alldeles utmärkt för dem som vill samla kompisgänget eller släkten och hitta på något kul.

Våra duktiga instruktörer tar er runt på banan som består av olika samarbets- och tillitsövningar och anpassar nivå utefter grupp. Man behöver således inte vara någon atlet för att klara av de olika stationerna. För att det ska bli givande är en grupp på 8-15 personer per instruktör lagom.

no images were found

Priser
Grundskola 115 kr
Gymnasiet 120 kr
Vuxna 200 kr
Företag 250 kr
Minimiavgift 1 000 kr

Observera att förbokning krävs för ovanstående aktiviteter.

Pooler
Sammanlagt har vi tre fina pooler för hela familjen; en plaskpool för de minsta, en mellanpool med rutschkana för de lite större barnen samt en 25-metersbassäng. Poolerna är uppvärmda och temperaturen brukar ligga mellan 22-28 grader beroende på yttertemperatur. Poolerna öppnar i slutet av maj.

Priser bad
Per person/dag 25 kr
10-kort 210 kr (ej personligt)
Säsongskort (personligt) 525 kr

Rabatt vid köp av fler säsongskort inom samma familj. Barn under 2 år fri entré. Besökare som endast vill sola och ej bada betalar ingen entré. Badentré ingår i lägenhets- och campingboendet. Badentré löses i receptionen och man får då ett badband runt handleden.

Hoppkudde
Inom poolområdet finns en härlig hoppkudde att studsa runt på.

Minigolf
Vår minigolfbana är en traditionell 12-hålsbana. Utmana varandra och se om någon kan slå ett nytt banrekord.
Pris
 30 kr/person

Beachvolleyboll
Nedanför minigolfen ligger beachvolleyplanen och bara väntar på en intensiv match. Beachvolleyboll finns att hyra för 25 kr.

Fotbollsgolf
Fotbolssgolf är en blandning av vanlig golf, minigolf och fotboll. Fötter och fotboll används istället för klubba och golfboll. En 12-hålsbana som är rolig för hela familjen.
Pris
40 kr/person

Kanottur
Ta en tur längs med Kalmarsundskusten eller längs med den stillsamma Hagbyån som har sitt utlopp alldeles nära anläggningen.
Priser
50 kr/timme
300 kr/heldag

Internet
I receptionen kan man köpa access till trådlöst Internet. (Telia Homerun) För den som inte har egen dator med sig finns det en Internetstation i receptionen.
Pris
1 kr/minut Internetstation

29 kr/8 timmar Homerun

69 kr/3 dygn Homerun
 89 kr/vecka Homerun

Brännboll och fotboll
Kanske är ni ett större gäng här på semester eller så samlar ni ihop alla nyfunna semestervänner och kör en brännbolls- eller fotbollsmatch. Fotbollsplan finns och där går det ju bra att köra brännboll också. Brännbollsset finns att hyra i reception för 25 kr och fotboll utlånas mot en depositionskostnad på 50 kr.

Kubb
Har ni inget eget kubb med er så hyr ett kubbspel i receptionen för endast 25 kr, leta upp en bra gräsyta och kör igång.